»Poleg tradicionalnega papirja in svinčnika je CorelDRAW Graphics Suite najbolj nepogrešljivo, zanesljivo in močno orodje zame kot profesionalnega grafičnega umetnika.«

(Jose Tzontilimatzi Lopez, 3. mesto na tekmovanju 2013 CorelDRAW International Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2017, Corel WordPerfect OFFICE X8, CorelDRAW Technical Suite X7, Corel PaintShop Pro X9, Corel VideoStudio Ultimate X10, CorelCAD 2017, Pinnacle Studio 20, Corel Painter 2018, Corel PDF Fusion, Corel WinDVD 2011, WinZip 21 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS razvojni atelje

    Tel/fax: (04) 530 75 49
    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel šolski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
    
CorelDRAW Graph. Suite X8
    
CorelDRAW Graph. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

CorelDraw Graphics Suite X5 (stara verzija)

 
   CorelDraw Graphics Suite X5

 • Več orodij za učenje, video vadnice in nasveti strokovnjakov

 • Večja kompatibilnost z več kot 100 formati datotek

 • Več kontrole nad barvami

 • Več spletnih možnosti

 • Obsežna zbirka - neprecenljiva vrednost:
  Corel DRAW™,
  Corel PHOTO-PAINT™ ,
  Corel PowerTRACE™,
  Corel CAPTURE™,
  Corel CONNECT™


CorelDRAW® Graphics Suite X5 prinaša večjo prilagodljivost, več vsebine in orodja za delo z barvami, namenjena profesionalnim grafičnim oblikovalcem.

Pri razvoju najnovejše izdaje večkrat nagrajene zbirke grafičnih programov so bile v ospredju zahteve iz skupnosti uporabnikov.

Nova izdaja prinaša več kot 50 novih in izboljšanih funkcij, med katerimi so tudi pomembne velike izboljšave pri upravljanju imetja, upravljanju barv in spletni grafiki, dodani pa so tudi viri za učenje dela s programi in več dodatnih vsebin, kot jih je bilo kdaj koli na voljo. Različice za prenos s spletnega mesta in preskusne različice izdelka bodo na voljo še pred koncem marca, izbirati pa bo mogoče med izdajami v angleškem, nemškem, francoskem, nizozemskem, italijanskem, španskem in brazilsko portugalskem jeziku.

CorelDRAW® že več kot 20 let pomaga uporabnikom PC-jev po vsem svetu ustvarjati grafiko, ki naredi vtis. Zbirka CorelDRAW Graphics Suite slovi po svojih zmogljivostih in prilagodljivosti, kar je tudi razlog, da si je prislužila več sto mednarodnih nagrad in priznanj. Corel namreč s to zbirko nenehno sledi zahtevam svojih zvestih uporabnikov. Nova različica zbirke nadaljuje tradicijo, saj je tudi tokrat poudarek na inovacijah, ki so za uporabnike v številnih različnih panogah najpomembnejše, pa naj gre za izdelovanje znakov, grafično oblikovanje, oblikovanje oblačil in dodatkov, tiskanje v večjih formatih, oblikovanje marketinških materialov, pripravo za tisk ali za uporabo zbirke v majhnih podjetjih.

»Corelova razvojna skupina za CorelDRAW Graphics Suite X5 je v celotnem ciklu snovanja izdelka sodelovala s skupnostjo uporabnikov, da bi tako zagotovili izdelek z novimi funkcijami in izboljšavami, ki bodo za uporabnike resnično pomembne. Želeli smo resnično razumeti, kaj je uporabnikom pri izdelku všeč in kaj je še treba narediti, da bo njihova izkušnja pri uporabi programov še boljša,« je povedal Gérard Métrailler, direktor, ki je pri Corelu zadolžen za razvoj izdelkov.

Novi CorelDraw Graphics Suite X5
 

Nova izdaja zbirke ponuja uporabnikom večjo prilagodljivost

Pri razvoju najnovejše različice zbirke CorelDRAW Graphics Suite X5 se je Corelova skupina razvijalcev še posebej posvetila petim področjem, za katera so uporabniki povedali, da so še posebej pomembna:


Corel® CONNECT poenostavlja delovni proces in omogoča hitrejši dostop do vsebine

CorelDRAW Graphics Suite X5 omogoča preprostejši dostop do vsebine. Na voljo je povsem nov vgrajen program Corel® CONNECT, ki omogoča usklajevanje med programoma CorelDRAW in Corel® PHOTO-PAINT™ za hitrejši dostop do vsebin v računalniku, v omrežju ali na disku. Poleg podpore za več kot 100 pogosto uporabljenih oblik zapisa datotek program omogoča tudi preprostejše sodelovanje in izmenjevanje datotek s strankami in sodelavci. CorelDRAW Graphics Suite nadaljuje tradicijo, saj je zbirki priložena ena izmed največjih knjižnic pisav, sličic in drugih vsebin, med katerimi je tudi:

 • 10.000 kakovostnih sličic in slik

 • 1.000 profesionalnih fotografij v visoki ločljivosti

 • 1.000 pisav OpenType®, vključno z WGL4 (Windows® Glyph List 4)

 • 2.000 predlog za vozila

 • 350 profesionalno oblikovanih predlog

Nova in izboljšana orodja za še večjo natančnost in poskušanje

Na voljo so pomembne nove in izboljšane funkcije, ki uporabnikom pomagajo, da se dela lotijo z zaupanjem v rezultat. Omeniti velja orodje za risanje krivulj, posodobljene umetniške medije, prilagodljive puščice, izboljšana orodja za povezovanje in kotiranje in še več. Tudi orodje za zapolnjevanje z uporabo mreže je močno izboljšano in omogoča oblikovanje predmetov, zapolnjenih z več barvami in z bolj tekočimi prehodi med barvami. Nova orodja za spletno grafiko omogočajo delo v načinu za bitne slike neposredno v programu CorelDRAW, ogledovanje podrobnosti vse do posameznih slikovnih pik in predogled izdelka pred objavo v internetu.


Povsem na novo izdelan sistem za upravljanje barv zagotavlja natančnost in omogoča hitrejše dokončanje projektov

CorelDRAW Graphics Suite X5 prinaša povsem nov pristop k upravljanju barv, ki uporabnikom zagotavlja natančno predstavitev barv. Novi podokni za delo z dokumenti (v programu CorelDRAW) in slikami (Corel PHOTO-PAINT) omogočata shranjevanje barv za posamezen projekt in ponovno uporabo barv iz prejšnjih projektov. Novost je tudi kapalka, ki je zdaj na voljo v pogovornih oknih za delo z barvami, na barvnih paletah in na drugih mestih, kar omogoča hitrejše in priročno zajemanje vzorcev barve.


Preprost izvoz in podpora za več oblik zapisa

CorelDRAW Graphics Suite X5 ponuja najboljšo združljivost z različnimi oblikami zapisa datotek v panogi, kar je prilagodljivost, ki jo oblikovalci potrebujejo, da lahko svoje izdelke izvozijo v ustrezni obliki. Izdelek je tako mogoče uporabiti za spletne pasice, tiskane oglase ali brošure, majice, oglasne panoje in drugo. Priložen je tudi nov izdelek SWiSH miniMax™ 2 za spletne animacije, ki uporabnikom zbirke CorelDRAW Graphics Suite pomaga ustvariti izdelke za objavo v spletu, vse skupaj pa je preprostejše kot kdaj koli prej.


Vodnik v barvah in vadnice v obliki video posnetkov ponujajo dragocen vpogled in navdih za prihodnje projekte

Začetek dela z zbirko CorelDRAW Graphics Suite je zdaj preprostejši kot kdaj koli prej, pa naj ste začetnik ali pa sodite med bolj izkušene uporabnike. Vodnik v barvah in trdi vezavi ponuja tehnike in nasvete, namenjene uporabnikom, ki programe že dobro poznajo ali pa jih šele spoznavajo, obenem pa je to edinstvena priložnost, da se uporabniki učijo od profesionalnih oblikovalcev, ki programe v zbirki uporabljajo za oblikovanje oblačil in nakita, ilustriranje knjig, opremljanje vozil z grafiko in oblikovanje embalaže. Zbirki so priložene tudi vadnice v obliki video posnetkov (dve uri vsebine).

»CorelDRAW Graphics Suite je nepogrešljiv del mojega delovnega vsakdana. Številne izboljšave, ki jih prinaša CorelDRAW Graphics Suite X5, naredijo iz zbirke še zmogljivejše orodje, s katerim bodo moji projekti narejeni še natančneje, delovni proces pa učinkovitejši,« je povedal Michal Polák, lastnik oblikovalskega studia FRANCISDRAKE (Češka). »Nobenega dvoma ni, da je razvojna skupina resnično prisluhnila uporabnikom in sodelovala z njimi, da bi tako ustvarila doslej najboljšo zbirko CorelDRAW Graphics Suite.«


Kaj je priloženo zbirki CorelDRAW Graphics Suite X5?

CorelDRAW® Graphics Suite X5 vključuje intuitiven program za vektorsko ilustriranje in postavljanje strani CorelDRAW®, profesionalen program za urejanje fotografij in slik Corel® PHOTO-PAINT™, pripomoček za hitro in natančno pretvarjanje bitnih slik v vektorsko grafiko Corel® PowerTRACE™ in pripomoček za zajemanje zaslonskih posnetkov Corel CAPTURE™.

Novost v zbirki je program Corel® CONNECT, vgrajen organizator, namenjen iskanju elektronskih vsebin, ki so del zbirke, in vsebin v računalniku ali lokalnem omrežju, ki kar najbolje dopolnjujejo izdelek. CorelDRAW Graphics Suite X5 lahko vključuje tudi podporne programe, velik izbor dodatnih vsebin in vire za učenje dela z zbirko.


Najmanjše sistemske zahteve:

 • Microsoft® Windows® 7, Windows Vista®, Windows® XP, z nameščenimi najnovejšimi posodobitvami (32-bit ali 64-bit izdaje)

 • Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 ali AMD Opteron™

 • 512 MB RAM (1 GB priporočeno)

 • 750 MB prostora na trdem disku (1 GB za tipično namestitev brez vsebin),
  do 6 GB za posebne dodatne vsebine

 • Miš ali "tablet"

 • 1024 x 768 ločljivosti ekrana (768 x 1024 na "Tablet PC")

 • DVD pogon

 • Microsoft® Internet Explorer® 7 ali več

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2017
   
CorelDRAW Graphics Suite X8
   
CorelDRAW Tech. Suite 2017
   
PaintShop Pro 2018
   
VideoStudio Ultimate X10
   
WordPerfect Office X8
   
CorelCAD 2017
   
Painter 2018
   
WinZip 21 Standard/Pro
   
Pinnacle Studio 21
   
PDF Fusion
   
WinDVD Pro 2011
 


 

 
 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2017   Corel PaintShop Pro 2018   Corel VideoStudio Ultimate X10   Corel WordPerfect OFFICE X8   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2018   CorelDRAW Technical Suite 2017   Corel CAD 2017   Pinnacle Studio 21 Ultimate   Corel WinZIP Pro 21

© 2000-2014 DigiArs. Vse pravice pridržane.